Počkejte prosím chvíli...
Nepřihlášený uživatel
iduzel: 61411
idvazba: 72838
šablona: api_html
čas: 29.3.2024 15:07:02
verze: 5351
uzivatel:
remoteAPIs: https://studuj-api.cis.vscht.cz/cms/?weburl=/sis
branch: trunk
Server: 147.33.89.153
Obnovit | RAW
iduzel: 61411
idvazba: 72838
---Nová url--- (newurl_...)
domena: 'fchi.vscht.cz'
jazyk: 'cs'
url: '/sis/program/22330/B303_L'
iduzel: 61411
path: 1/4111/959/8547/4161/1398/8548/4168/4169/8547/4156/1394/8548/39341/39376/8548/48364/48365/8548/43892/43893/8548/39341/39375/8548/38914/38915/8548/29628/29629/8548/43413/8548/28158/28159/8548/24136/24137/8548/28861/28894/8548/25669/25670/8548/20508/20509/8548/22498/22499/8548/4162/1338/8548/15102/15103/8548/10022/10023/8548/4163/1558/8548/4164/945/8548/4165/1404/8548/4168/1410/8548/5338/5339/8548/6214/6522/8548/6996/6998/8548/7924/7930/8548/7924/7930/7941/8548/7922/7926/8548/4167/1406/8548/11349/11351/1/12984/12985/8548/42398/42399/8547/11265/11271/8547/4154/1408/8547/4160/1399/8547/4156/1393/1/4111/942/8547/4161/1397/8547/4159/1395/1/1401/13358/519/61411
CMS: Odkaz na newurlCMS
branch: trunk
Obnovit | RAW
Technologie potravin (studium v Litvínově)

Technologie potravin (studium v Litvínově)

Zajistit dostatek kvalitních a bezpečných potravin patří mezi základní úkoly moderní společnosti. Výroba potravin má dlouhou tradici a současné globální problémy nám ukazují, že soběstačnost je v této oblasti nikoliv luxusem, nýbrž nutností.

Během studia u nás dokonale porozumíte všem aspektům moderní i tradiční výroby potravin. Abyste se stali špičkovými odborníky v oboru technologie potravin, potřebujete chápat celou řadu dalších vědních oborů, jako jsou například chemie a biologie. Studijní program je doplněn i potřebným počtem laboratorních kurzů, které vám spolu s bakalářskou prací umožní praktickou aplikaci získaných teoretických znalostí. Předností tohoto studijního programu je velmi úzká spolupráce s průmyslem a orientace na řešení aktuálních témat. V neposlední řadě se během studia seznámíte s celou řadou potravinářských technologií a naučíte se, jak se potraviny vyrábí v řemeslném i průmyslovém měřítku. Nedílnou součástí tohoto studijního programu je také problematika výživy, bezpečnosti potravin, hygieny či ekonomiky a managementu.

 

Studijní plán studia v Litvínově odpovídá programu Technologie potravin v Praze. Studijní plán bude časově upraven v rámci organizace studia v univerzitním centru.

Uplatnění

  • Navazující magisterské studium
  • Potravinářské podniky
  • Obchodní společnosti - prodej potravin (řetězce)
  • Kontrolní orgány
  • Státní správa

Detaily programu

Jazyk výuky český
Doba studia 3 roky
Forma studia prezenční
Garant studia Aleš Rajchl
Místo studia Litvínov
Kapacita 20 studentů
Kód akreditace (MŠMT kód) B0721A130001
VŠCHT kód B303_L

VŠCHT Praha
Technická 5
166 28 Praha 6 – Dejvice
IČ: 60461373
DIČ: CZ60461373

Datová schránka: sp4j9ch

Za informace odpovídá: Fakulta chemicko-inženýrská
Technický správce: Výpočetní centrum

Copyright VŠCHT Praha
zobrazit plnou verzi